August 2019PLØKS - Skovlunde Klatreklub
  
NYHEDSBREV
 

 
Velkommen tilbage efter sommerferien
 
Jeg håber, at I haft en aktiv klatreferie, enten på klipperne eller i hallen. Personligt blev det for mig til en uge i Ailefroid på bjergklubbens sommertræf i Frankrig, en enkelt dag på Kullen med min datter og så nogle dage i PLØKS. Mange har måske været på Bornholm til f.eks. ”Bornholm on the Rocks”?
 
Vi er tilbage med fuld åbningstid, men har i ferien haft mere åbent end tidligere, så tak til dem der kunne hjælpe i ferieperioden. På medlemsfronten går det rigtigt fint, vi er allerede over 350 medlemmer og der kommer mange nye til, så mon ikke vi runder de 400 inden ”medlemsårets” udgang 1. marts? Vi fortsætter nu med de ”sædvanlige” aktiviteter som børne/junior træning, rækken af kurser, ”PLØKS Open” i oktober og den daglige træning/hygge i klubben. Alt sammen i den gode stemning som jeg møder hver gang jeg kommer i klubben og som bestemt er en af mine motivationsfaktorer for at komme der.
 
Husk at følge med på hjemmesiden og FB omkring, hvad der sker i klubben. Vil du f.eks. læse bestyrelsesreferaterne ligger de på hjemmesiden. Næste bestyrelsesmøde er på mandag den 19. august. Alle er altid velkommen til at henvende sig til bestyrelsen med ris/ros, kommentarer eller forslag.
 
- Per, formand
 
 
 
Vi har bruge for mange frivillige hænder i den kommende tid
 • Grebsnedtagning, hvor vi vasker alle greb
 • Rutebyg - nye ruter til alle
 • Klubmesterskab/ klatrekonkurrence for bredden
 • Klubfest for alle
- alt sammen hører med til PLØKS Open og holder klubben kørerne...
 
Dennis samler igen i år trådene, så vi kan fører traditionen videre, men det kan kun ske med hjælp fra frivillige kræfter fra klubbens medlemmer.
 
Vi skal bruge mange frivillige til mange forskellige opgaver af varigerende omfang. Du behøver ikke at være erfaren for at hjælpe til, da vi efterhånden har mange års erfaring og data at trække på som vi kan overlevere. Vi har brug for din tid og dit engagement :-)
 
 
Det handler ikke kun om en klatrekonkurrence, men om hele klubbens dagligdag! Får vi ikke ryddet væggen og vasket greb, har vi ikke noget at klatre på inden længe. Det hele hænger sammen :-)
  
 
 
 
Klubtur til El Chorro i sydspanien
 
I efterårsferien (uge 42) arrangere vi klubklatretur til det spanske klatreparadis El Chorro lige nord for Malaga.
 
Olive Branche ved El Chorro er stedet der har (næsten) alt:
 • Der er både helt nemme ruter og de helt umulige svære!
 • Lækker sportklatring
 • Single og multi pitch
 • Sol og skygge
 • Nemme tilgange
 • Klatre-bums-liv og swimmingpool!
 • Fuld forplejning eller gør-det-selv
 • Lejlighed, lejet telt eller eget telt
 • Kort sagt; alle kan være med!
 
Stedet egner sig således rigtig godt til en klubtur! Også hvis det her skal være din første tur på klippe...
 
 
 
 
Status udendørs væg
 
Med baggrund i beslutningen på generalforsamlingen har vi i udvalget omkring udendørsvæggen arbejdet videre med de to hovedaktiviteter: 1) Ansøgninger til fonde om midler og 2) udbudsmateriale, modtagelse af tilbud og dialog med leverandører.
 
Vi har sendt ansøgninger til 10 fonde/kommunen og modtaget positive tilbagemeldinger fra Ballerup kommunes vækstpulje, LOA fonden og Nordea fonden. Sammen med vores eget bidrag har vi en pæn sum penge, men desværre ikke helt nok i forhold til de priser der indkommet fra diverse tilbud. Vi har dog mulighed for at vælge nogle optioner fra tilbuddene fra og vi er i tæt dialog med Ballerup kommune om mulige modeller for, hvordan de evt. kan hjælpe. Så håbet om at kunne etablere væggen lever absolut i bedste velgående.
 
Vi er i øjeblikket i proces med at evaluere indkomne tilbud og holde indledende møder med de mulige leverandører. Der er virkelig nogle spændende forslag, som sætter gang i visualiseringen af en forårs/sommerdag eller aften med klatring i solen på en spændende væg i et miljø med borde og bænke!
 
Tidsmæssigt er estimatet lige nu, at hvis alt flasker sig, så har vi væggen klar til foråret – at forcere forløbet og så muligvis har noget klar midt i vinterperioden giver ikke mening.
 
 
 

 
Unsubscribe / Afmeld
Dette nyhedsbrev er sendt til #navn#, fordi du har en profil på www.ploeks.dk. Ønsker du ikke længere at modtage det, skal du logge på din profil og sætte hak i feltet "Ønsker ikke nyhedsbrev".
Spørgsmål angående dette nyhedbrev kan rettes til nyhedsbrev@ploeks.dk

Du finder os her

PLØKS - Skovlunde klatreklub
Lundebjerggårdsvej 7
2740 Skovlunde info@ploeks.dk Se på Google Maps
PLØKS - Skovlunde Klatreklub - Skovlundehallen - Lundebjerggårdsvej 7 - 2740 Skovlunde - info@ploeks.dk