Gæsteklatring i andre klubber mens PLØKS er lukket

 
Vi har lavet aftaler med NKK og B&W så vores medlemmer kan komme til at klatre mens PLØKS er lukket op til vores konkurrence.
 
NKK i perioden den 20. september t.o.m den  4. oktober. 
B&W i perioden den 22. september t.o.m den 4. oktober.
 
Læs her hvordan du skal forholde dig.
 
Nedenstående har vi modtaget fra de to klubber:
 

 

 

Blocs & Walls – Københavns Klatrecenter (B&W)

Som de foregående år kan vi tilbyde jer at klatre hos os i Blocs & Walls i den anførte periode - 22. september til 4. oktober 2019 - til samme nedsatte pris som DBKKs medlemmer - både klippekort og dagsbilletter. Jeres medlemmer skal dokumentere aktivt medlemskab af Pløks. Kan f.eks. ved fremvisning af medlemskort med påført gyldighedsperiode eller ved at fremvise dokumentation for betaling af abonnement.
 
 

Nørrebro Klatreklub (NKK) 

I er mere end velkomne. Vi underretter receptionen i Nørrebrohallen, så skal besøgende PLØKS'ere bare spørge om dagskoden deruden, så kan de komme gratis ind i boulderen.

Mandage fra 16:30-20:00 er hallen lukket pga holdtræning og der kommer måske lidt rutebyg, men ikke noget, der lukker hele hallen ned. Desuden bliver det annonceret. Den slags info er tilgængelig på vores hjemmeside, hvor man kan tjekke åbningstider og kalenderen for aktiviteter, så man ikke går forgæves.

I er jo først og fremmest en rebklub, så BaNanna kunne måske også være relevant for jer i perioden, hvis I alligevel er i området, men i følge vores aftale med kommunen, så skal man være medlem for at klatre på BaNanna. BaNanna må I altså ikke bruge med mindre I tegner medlemskab (og desuden lever op til de andre krav om at være certificeret og den slags). 

Du finder os her

PLØKS - Skovlunde klatreklub
Lundebjerggårdsvej 7
2740 Skovlunde info@ploeks.dk Se på Google Maps
PLØKS - Skovlunde Klatreklub - Skovlundehallen - Lundebjerggårdsvej 7 - 2740 Skovlunde - info@ploeks.dk