Klubbens faciliteter


Klatrevæg
500 m2 klatrevæg på mellem 8 og 12 m. højde. Der er ca. 40 "sikringslinjer", men da der flere ruter på de fleste linjer er der som regel omkring 60 klatreruter i hallen. Vægen er meget kreativt udformet og der er mulighed for mange former for klatring; lodret, overhæng, tag, slab, kamin, rids, pilar og alle mulige kombinationer her i mellem! Der er mulighed for at føre alle ruter og desuden mulighed for topreb på de fleste.

Boulder
Vi har to "rene" bouldervægge på tilsammen 70 m2. Bouldervægene er overhængende fra 10 grader til tag. Det er også i boulderområdet man kan finde diverse klatretrænings faciliteter; campus board, hangboards, ringe, ribber, håndvægte osv.

Café
Vi har et hyggeligt cafémiljø hvor man kan slappe af og hygge sig sammen. Her er der koldtvandskøler til de tørstige klatre og gratis varme drikke (kaffe, the, espresso, cappuccino, kakao osv.) til hyggen efter klatringen. Har du selv mad med, kan du nyde den her og der er både køleskab og mikrobølgeovn.

Omklædning
Vi har to store omklædningsrum med badefaciliteter.
 
Garderobeskabe 
Man har mulighed for at få sit eget garderobeskab, til opbevaring af udstyr. Læse mere om vilkår og hvordan du får et skab.
 

Du finder os her

PLØKS - Skovlunde klatreklub
Lundebjerggårdsvej 7
2740 Skovlunde info@ploeks.dk Se på Google Maps
PLØKS - Skovlunde Klatreklub - Skovlundehallen - Lundebjerggårdsvej 7 - 2740 Skovlunde - info@ploeks.dk